pátek 21. července 2017

Olomoucký obor na plzenského majstra? Na hrote zrejme začne Halenár

Aj keby registrácia vytáhlého útočníka klaplo, rovno do základnej zostavy s ním nepočíta. "Potrebuje čas na odohratie," vysvetlil kouč. Otázku, či šancu prvýkrát od začiatku dostane ďalší dlháň, Tomáš chór, alebo Václav Vašíček zostane na hrot voľbou číslo jedna, zopdpověděl duel olomouckého béčka s Hradcom Králové v druhej lige. Obaja spomenutí v ňom nastúpili a do Plzne vôbec necestovali.Na hrote tak najskôr dostane šancu Juraj Halenár.

chór sa pritom v minulom zápase s Brnom (1: 1) ako striedajúci hráč blysol parádny vyrovnávajúci trefou: ťažký loptu vo vápne prilepil na kopačku a druhým dotykom z voleja ho napálil do šibenice. "Dúfam, že som trénera presvedčil a šancu využil," povedal klubovému webe český mládežnícky reprezentant , ktorý Malc pripomína; obaja meria 199 centimetrov. Šancu ale nakoniec nedostane.

Hosť z Trenčína sa zoznamuje s novým prostredia a zrejme zasadne na lavičku. "Absolvoval s nami dva tréningy. Aby nastúpil v základnej zostave, je to málo. Potrebuje mančaft spoznať, "prezradil Kalvoda. "Smola je, že hneď potom odchádza na Slovensko na reprezentačný zraz dvadsaťjednotky.Hrajú proti Turecku, takže s nami pobudne len krátko, ale verím, že potom bude priestor. "

Kalvodův kôň Vašíček sa v sezóne - rovnako ako náhradník Chor - trafil raz, ďalšie šance zahodil a nie je v ideálnej pohode . Sigma niekoľkokrát doplatila na zlú koncovku, aj preto má po štyroch kolách len tri body a je predposledná. "Vašíček dá niekedy tri góly, potom zase tri zápasy nedá nič. Je to ale poctivý hráč, neoklame nič. Proste nám to nepadá, "zastáva sa ho Kalvoda.

V Plzni, ktorá vládne ohromnú ofenzívnu silou, bude však dôležitejšie kompaktný defenzíva, čo robí nováčikovi problémy aj proti menej kvalitným súperom.

"Ja sa stále opakujem: Bude záležať na perfektné defenzíve, aby sme nerobili chyby, ktoré sa nám stále opakujú.To rozhodne, "zdôraznil Kalvoda. "Hovorilo sa, ako je Plzeň v kríze, že vymenila trénera, ale herný prejav mala dobrý, akurát nedávala góly. S Vojvodiny ukázali, že aj góly vie dať. Nachystať sa musíme na celé mužstvo, inak to nezvládneme. "

Okrem dlhodobého maróduje Bystroňa sú všetci sigmáci fit. V Plzni môže tím len prekvapiť, ale to nič nemení na tom, že body by sa mu po rozpačitom štarte náramne hodili.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.