čtvrtek 13. dubna 2017

World Rugby nerobí dostatočne chrániť mladých hráčov z poranenia hlavy

Väčšina z tých zranených vo Veľkej Británii sú deti a amatérskych klubových hráčov.


Avšak to, čo viedla požiadavka na zmenu v odborných akciách a osád vznikajúcich z National Football League (NFL), v Spojených štátoch, ktorá sa stala Rugby brat športové rulesare triedy. V tomto roku, americký NFL dosiahol $ 1 miliardu konečnú dohodu cez otras mozgu súvisiace s poranením mozgu medzi jeho vyslúžilých hráčoch 18.000.

Rugby je high-vplyv kolízie šport, v ktorom hráči musia vyvinúť extrémne silu, aby sa získanie a udržanie lopty. Väčšina zranenia dôjsť počas kontaktu alebo kolízie, teda riešiť aj skrumáž.Otras alebo traumatické poranenie mozgu je rutinný výskyt: v každom rugbyovom zápase v profesionálnej hre je aspoň jedno otrasy; Počas stretnutia sa objavujú dve tretiny otrasov. V priebehu troch mesiacov od trvania otras mozgu sa zistila spojitosť medzi opakovanými otrasmi a miernym kognitívnym poškodením u mladých dospelých mužských rugby hráčov. Opakujúce sa otrasy sú spojené s depresiou, stratou pamäte a horšou slovnou plynulosťou diagnostikovanou v neskoršom živote medzi bývalým americkým futbalistom a hokejistami.Výskumníci tiež začínajú nájsť dôkazy o spojení medzi opakovanými otrasmi a Parkinsonovej choroby a demencie alebo chronické traumatické encefalopatia (CTE.) - progresívne degeneratívne ochorenie mozgu u ľudí s anamnézou opakovaného poranenia mozgu

< p> až do nedávnej doby, World Rugby použité na tom, že hráči s o trasom prišiel z trávnika, a nie hrať po dobu jedného týždňa, obdobie už znížený zo troch týždňov podľa predchádzajúceho pravidla. Ale to všetko sa zmenilo v roku 2012, kedy nový protokol pre zaobchádzanie s poranením hlavy bola predstavené volal Pitch Side otras Assessment (PSCA) alebo pravidlá päťminútových.Barry O'Driscoll, sám bývalý Írsko medzinárodným hráčom, odstúpil z lekárskej komisie World Rugby na protest proti zavedeniu nového systému. "Neexistuje žiadny test, ktorý si môžete urobiť do piatich minút, ktoré ukáže, že hráč Stávkové bonusy Unibet nie je otras mozgu," povedal.

S dvoma a pol milióna hráčov, Anglicko predstavuje 30% svetovej ragby union hráči, z ktorých odhadom 1,2 milióna sú deti. Rodičia očakávajú, že ich deti, ktoré majú byť ponúkané športu, bez toho aby si uvedomil potenciálne škody. Na začiatku tohto roka vláda oznámila plány na financovanie a dal 1,300 odkazy na svojom mieste medzi školami a ragby a organizácií ligy.Stalo sa tak, bez pri pohľade na dôkazy o škodlivosti a injuries.Concussion v ragby: rodičia, trénerov a rozhodcov zdieľať ich príbehy čítajte viac

Vo väčšine britských školách, komplexné hodnotenie rizika sú povinné, ale aj v štátne zranenia školy ragby nie sú systematicky počítajú. Niektoré z týchto úrazov sú strašné. Michael Carter, pediatrickej neurochirurg v Bristole a sám rugby rodič, nedávno napísal článok v časopise British Medical Journal, v ktorom opísal hodiny strávené "vyberanie lebky úlomky z pomliaždené čelných lalokov dospievajúci hráč rugby". BMJ hlasovanie lekárov na začiatku tohto roka potvrdil, že 72% sa domnieva, hra by mala byť bezpečnejšie.Ale prevencia bude vyžadovať radikálne zmeny zákonov hry a vybratie kolízie prvok pre deti, a to riešiť.

World Rugby určuje zákony hre, ale jeho záujmy sú v profesionálnej hru a business okolo neho. Deti nemajú zastúpenie v národných Rugby Union a ich blaho a záujmy nie sú prvoradé. Tým, že vlastné riadiace orgány tohto športu sa rozhodnúť, čo, ak vôbec, informácie sú zhromažďované, a na stanovenie pravidiel hry, a teda riziká pre deti, vláda Spojeného kráľovstva sa vzdal svoje povinnosti k deťom podľa Dohovoru OSN o právach dieťa a vystavená iba na potenciálne nákladných právnych úkonov v budúcnosti.

Unibet-Okamžitý bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.