úterý 11. dubna 2017

Yorkshire prevziať kontrolu proti Sussexe po znamenitom 165 z Gary Ballance

trvalo len deväť lôpt pre Gary Ballance získať dva behy mu potrebné na zabezpečenie svojej 26. prvotriednej storočia a zašle upomienku selektorov Anglicka.

Bol to žiadny nezmysel storočia hoci otázky bude aj naďalej o tom, že jeho technika sa postaví na posúdenie medzinárodnej kriket - ale proti okresných nadhadzovači, keď tie na kvalitu Chris Jordan a Steve Magoffin, Ballance zostáva veľmi účinný pálkar

jeho smena 165. bol pacient v prvej potom veľmi pohodlná, bez výbušné; Jeho storočia bolo zaznamenaných v matematicky príjemným spôsobom z presne 200 guličiek, než začal uvoľňovať rukami a dodal jeho ďalší 65 pri behu loptu.

Hoci zlikvid ovať Anglickom po druhom Ashes testu, je nepravdepodobné, zostatok bol trvalo odložiť a on je stále veľmi veľa anglických myšlienkami na zimné zájazdy do Spojených arabských emirátov a Juhoafrickej republiky

Ballance povedal :. "bolo to niekoľko tvrdé týždne, takže to bolo naozaj pekné skóre veľký set.Dúfajme, že v priebehu najbližších niekoľkých týždňov, môžem aj naďalej tlačiť a naďalej lepší. Bolo príjemné sa dostať cez zložité obdobie, a nakopať do získať veľké skóre. Sme v dobrej pozícii v hre. "Yorkshire Gary Ballance dáva Anglicka včasné upozornenie talentov v Sussex Čítajte viac

To bol odpaľovanie deň južné pobrežie slniečko zrušila akýkoľvek život od vstupu na hraciu plochu a Yorkshire pridá ďalších 148 beží na ich nočné skóre 346 na takmer štyri over, vrátane 197 prevádzkovým partnerstva medzi Ballance a Tim Bresnan ktorý je v priemere viac ako 60 rokov s pálkou v t ejto sezóne.Návštevníci by sa pri pohľade na pálke až do polovice popoludní aspoň brať ich skóre ďaleko za 500, ale oni stratili Ballance, Bresnan a Pattersen v rýchlom slede pred posledným integrovanými partnerstva Liam Plunkett a Ryan Sidebottom pridal Quickfire 35 pred trochou of ospalý beh by Plunkett videla ich všetky za 494 o zdvihu obed.

odpoveď Sussex je začali veľmi dobre s otváracím storočia partnerstva medzi Ed Joyce a Luke Wells čo najviac na ihrisku, ktoré sa čím ďalej neškodný. Dokonca aj batérie švu nadhadzovačov, ktoré Yorkshire boast- útok Betclic-Bonus zadarmo s kombinovaným celkovo viac ako 1800 prvotriednych gólov - nemohol dostať veľa z toho.Bola to noha-spin Adil Rashid thatbroke partnerstva najprv ničiť Wellsa off-pahýľ potom dva lopty neskôr dostáva Matt Machan chytený v krátke nohy s loptou, ktorý odrazil a otočil. Potom unikal zle v popoludňa jšej časti, Rashid našiel oveľa účinnejšie dĺžku plnšie nájsť dobrú službu po celý večer zasadnutí.


Ak je zvolené pre Anglicku jeden deň družstvo, ktorého je pravdepodobné, že môže Rashid nefigurujú oveľa viac pre Yorkshire v tejto sezóne tak England bude dávať pozor na to, ako vystupuje tu; zakončil deň s tromi gólmi v taške.

V prípade, že počasie má byť veril, tento zápas medzi tímami na opačných koncoch stola môže dobre skončiť remízou.Pre Yorkshire, s 38-bodové vedenie v hornej časti tabuľky žrebovania je v poriadku; v Sussexe, ktorí sa mláti do pásma zostupu, ktorý má len vyhral tri zápasy v tejto sezóne päť bodov sa nedostane von z problémov a nanešťastie pre nich tieto prípravky neklesli láskavo pre nich - majú hrať majstri voliť Yorkshire dvakrát vo svojich posl edné štyri prípravky sezóny.

Betclic-Vyzdvihnúť bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.